Hulp bij uw financiële vragen

Voor de meeste mensen is het heel goed mogelijk om zelf hun eigen financiële administratie bij te houden. Maar soms is hulp gewenst wanneer u als particulier te maken krijgt met specifieke vragen of complexe regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan erf- en schenkbelasting of een familielid die vanwege medische problemen niet meer in staat is zijn eigen zaken te regelen. En misschien denkt u alles naar behoren te hebben geregeld en wordt u plots geconfronteerd met een slepende bezwaar- of beroepsprocedure.

Nog breder kijkend, misschien komt u wel in aanmerking voor verschillende toeslagen, zoals zorg- of huurtoeslag en ziet u op tegen het aanvragen daarvan.

Particulier

Aantrekkelijke tarieven

In alle gevallen waarbij u de behoefte voelt om ondersteuning te hebben bij het inrichten van uw financiële situatie, loont het de moeite om contact met ons op te nemen. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en door gebruik te maken van onze fiscale expertise komen we tot een fiscaal gezien optimale situatie.

Wij hebben jarenlange en uitgebreide ervaring op deze gebieden en samen met onze lage overheadkosten bieden we u deze dienstverlening tegen aantrekkelijke tarieven aan.


x